Συμμετοχή της ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ στη Summer Fancy Food Show, USA

Η εταιρία ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ θα συμμετέχει στη Summer Fancy Food Show που θα διεξαχθεί από τις 12 εως τις 14 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών της με τους επαγγελματίες του κλάδου στην Αμερικανική Ήπειρο.


Τα στελέχη της εταιρίας θα παρουσιάσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο και επαγγελματία του χώρου της εστίασης, τη διαφοροποιημένη και ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, προσφέροντας τους ποιοτικές λύσεις στον τομέα των τυροκομικών προϊόντων. Σημαντική παρουσία στο εκθεσιακό περίπτερο της ΒΙΟΤΥΡ θα έχουν τα προϊόντα ΤΡΙΠΟΛΗ. Με την εξαιρετική τους γεύση και την παράδοση της «Αρκαδικής Γης» θα κατακτήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η Summer Fancy Food Show θεωρείται η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση στη Βόρεια Αμερική αφιερωμένη αποκλειστικά σε εξειδικευμένα τρόφιμα και ποτά και είναι μια επιχειρηματική εκδήλωση που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από τον χώρο του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της χονδρικής, της διανομής, της εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

Δεδομένης της αμερικανικής στροφής προς μια υγιεινή μεσογειακή διατροφή, οι ΗΠΑ αποτελούν βασική αγορά-στόχο για τις ελληνικές εξαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων.